O NOUĂ GENERAŢIE DE PANOURI DE ACOPERIŞ

01 iulie 2019
O NOUĂ GENERAŢIE DE PANOURI DE ACOPERIŞ

IZI® este o țiglă din tablă cu două module, proiectată cu atenție la cele mai mici detalii. Suprafața sa perfect plată impresionează prin eleganța sa simplă și caracterul futurist, creând învelitori de acoperișuri rezistente la trecerea timpului și la tendințele trecătoare.

IZI® se disting prin soluțiile tehnologice moderne și caracteristicile, dorite de către clienți:

 

  • PREȘTANȚARE ÎNALTĂ DE TIPUL „Z” – elimină necesitatea capsării foilor de tablă cu șuruburi, accelerând și reducând costurile montării. Aceasta reprezintă de asemenea o protecție a marginilor tăiate împotriva coroziunii greu de obținut pentru alte produse  precum și o estetică dinamică și armonioasă a acoperișului.
  • IZI® ANTI-WAVE, preștanțare de tipul ZET® împreună cu sistemul de adâncituri de montare, datorită cărora șuruburile sunt montate ideal sub același unghi de șipcă; această soluție reduce tensiunile, ceea ce permite obținerea unei suprafețe perfect plate.
  • IZI® ROOF și IZI®LOOK – sunt două sisteme de montare la alegere: clasic sau complet lipsite de elemente de montare vizibile.
  • IZI® LINK – o tăietură specială și o profilare a preștanțării extreme, care permite o potrivire perfectă și o nivelare a foilor,  fără îmbinări longitudinale care să fie vizibile.

 

Forma unică, ușurință și rapiditate în montare, rezistență excepțională, preștanțare de tipul „Z” și repetabilitatea culorii și a structurii reprezintă valorile IZI®, confirmate de garanția de 55 de ani.