Noi elemente de accesorii in oferta!

09 ianuarie 2022
Noi elemente de accesorii in oferta!

Firma IMPRO se dezvoltă în permanență, adaptându-și produsele la nevoile clienților săi, de aceea, ne-am actualizat noua ofertă de elemente din tablă, care asigură economisirea timpului de lucru la acoperiș, garantează o execuție solidă și un grad estetic înalt. Montajul lor profesional constituie cheia succesului detaliilor acoperișului executat corect.

Mai multe detalii cu privire la noile elemente de accesorii puteți găsi mai jos:

BORDURA FRONTON III

Este un element utilizat la marginea acoperișului, constituit din două părți, fiind compus dintr-un jgheab de scurgere și din bordura fronton superioară. Se caracterizează printr-o profilare laterală estetică. Un avantaj în plus, îl constituie adânciturile de montaj de pe partea inferioară, mulțumită cărora nu este necesară utilizarea șuruburilor pe partea superioară a bordurii fronton. Montajul se face prin fălțuirea muchiei sale superioare.

AFLĂ MAI MULT

ȘORȚ STREAȘINĂ II UNIVERSAL / PRELUNGIRE BORDURĂ FRONTON

Șorțul streașină II universal se caracterizează printr-o prelucrare inferioară specială, ce servește în același timp, și la închiderea stresinii acoperișului. Acest element servește și ca prelungire a bordurii fronton.

AFLĂ MAI MULT

BORDURA DE PERETE CU BARĂ DE DILATARE

Element din tablă format din două părți, asigurând o îmbinare etanșă a elementului principal cu peretele. Aceasta face posibil transferul termic dintre table fără a fi necesară sigilarea lor.

AFLĂ MAI MULT

ELEMENT PENTRU STREAȘINĂ

Element ce asigură scurgerea picăturilor de pe membrana de acoperiș în jgheab, (în cazul cârligelor universale) sau dincolo de șorțul streașină II (în cazul cârligelor pe căpriori).

AFLĂ MAI MULT

BORDURA FRONTON III - LAMBDA 2.0

Este un element marginal al acoperișului caracterizat prin falțuri laterale estetice. Un avantaj în plus sunt adânciturile de montaj din partea inferioară, care permit ca șuruburile pentru fixarea sa pe foaia de tablă să fie practic imperceptibile.

AFLĂ MAI MULT

ELEMENT DE ÎMBINARE PENTRU PANOURI LAMBDA 2.0

Element din tablă ce asigură îmbinarea pe diagonală continuă. Acesta garantează caracterul estetic al îmbinărilor.

AFLĂ MAI MULT

Ești montator, distribuitor sau constructor?
Dorești să fi informat cu tendințele din domeneniul acoperișurilor și cu cele mai noi oferte IMPRO?

  • PROMOȚII ACTUALE
  • OFERTE SPECIALE
  • NOU ÎN OFERTĂ
  • TENTDINȚE NOI PE PIAȚĂ

BP2, IMPRO NEWS nu este spam, este un email cu multe informații din domeniul construcțiilor.

Înscrie-te la IMPRO NEWS astăzi!