LAB GUARANTEE 55 - Ştim ce garantăm!

29 iunie 2018
LAB GUARANTEE 55 - Ştim ce garantăm!

Împreună cu furnizorii noștri, pe baza rezultatelor cercetării și a experienței de mulți ani, am decis cu toată responsabilitatea extinderea garanțiilor pentru produsele selectate.

Multe luni de cercetare în laboratorul specializat al IMPRO au adus rezultate pozitive. Împreună cu furnizorii noștri, pe baza rezultatelor cercetării și a experienței de mulți ani, am decis cu toată responsabilitatea extinderea garanțiilor pentru produsele selectate.

Testele pe care le-am efectuat în camerele de ceață salină și cele de îmbătrânire, împreună cu o analiză aprofundată a proceselor de producție și, în special, analiza razelor de îndoire, au dat rezultate care ne permit să extindem garanția pentru ţiglele de tablă modulară ZET.

 

Acum stratul de acoperire HERCULIT® are 55 de ani de garanţie !

Este un strat de acoperire elaborat într-o colaborare strânsă cu unul dintre liderii producătorilor de lacuri pentru cele mai bune combinate siderurgice din Europa. HERCULIT® reprezintă un poliester întărit cu poliuretani, cu o rezistență ridicată la toate tipurile de deteriorări mecanice cu grosimea de 35 μm.

 

Acum stratul MAT 35 Standard are 30 de ani de garanție !

Tablele din oțel acoperite pe ambele părți cu un strat de acoperire anticorozivă şi cu un strat de acoperire organic decorativ pe o singură parte 35 μm. Avantajele acestora reprezintă rezistența înaltă la deteriorările mecanice și la coroziune, capacitatea perfectă de formare, precum și valorile estetice înalte.

Aceasta este cea mai lungă garanție reală pe piața învelitorilor pentru acoperişuri şi faţade nu rezultă din strategia de marketing, ci este o realizare obţinută din activitatea echipei IMPRO împreună cu reprezentanții furnizorilor principali de oțel din lume.