LAB GUARANTEE 40 - Ştim ce garantăm!

05 iulie 2018
LAB GUARANTEE 40 - Ştim ce garantăm!

Am decis Impreună cu furnizorii noştri, pe baza rezultatelor cercetării și a experienţei noastre de mai mulţi ani să extindem garanţiile produselor noastre!

Doamnelor și domnilor,
După mai multe luni de cercetare în laboratorul nostru specializat BLACHPROFIL2 am ajuns la rezultate foarte bune. Am decis Impreună cu furnizorii noştri, pe baza rezultatelor cercetării și a experienţei noastre de mai mulţi ani să extindem garanţiile produselor noastre!

Cercetările pe care le-am efectuat în condiții speciale în camerele de sare și îmbătrânire, analiza aprofundată a procesului de producție și în special analiza procesului de cutare a tablei, au dat rezultate care ne permit să extindem garanţia produselor realizate la dimensiuni exacte.

Pelicula HERCULIT® are acum o garanție 40 de ani 

Este o peliculă realizată în strânsă cooperare cu un producător de top care produce vopsele și lacuri care furnizează produsele sale celor mai mari combinate metalurgice din Europa. HERCULIT® este un poliester întărit cu poliuretani, cu o rezistență ridicată la toate tipurile de deteriorări mecanice având o grosime de 35 μm.
 

Pelicula MAT 35 ZM are acum o garanție 30 de ani 

Strat de acoperire organic gros (35 μm) cu o factură cristalină interesantă care sugerează o vopsea aplicată într-un strat gros. Miezul îl constituie oțelul, acoperit cu un aliaj de zinc și magneziu, fapt ce asigură o protecție crescută împotriva coroziunii. Efectul îl constituie creșterea semnificativă a rezistenței la coroziunea albă și roșie în mediul C3.

Cea mai lungă garanție reală pe piață de învelitori pentru acoperișuri și fațade nu rezultă din strategia de marketing, ci este efectul activității echipei BLACHPROFIL 2 împreună cu reprezentanții principalilor furnizori de oțel din lume.