IMPRO a finalizat procesul de achiziție a centrului de producție MARCEGAGLIA

05 ianuarie 2018
IMPRO a finalizat procesul de achiziție a centrului de producție MARCEGAGLIA

În 22 decembrie 2017 s-a încheiat procesul de preluare a centrului de producție de panouri sandwich MARCEGAGLIA Romania localizat în Timișoara de către IMPRO.

 

 

Companie care face parte din Grupul de Capital BLACHPROFIL 2. Această tranzacție consolidează în mod semnificativ poziția grupului pe piața românească și completează oferta sa în domeniul construcțiilor industriale la nivel european.

 

BLACHPROFIL 2 și IMPRO au în prezent 4 fabrici de producție situate în Polonia și România. Oferta grupului include soluții complete pentru construcții individuale și industriale, precum și alte soluții pentru produsele realizate din oțel. Produsele noastre, acoperișurile și fațadele, sistemele de jgheaburi și panourile sandwich sunt distribuite în Europa Centrală și de Est. BLACHPROFIL 2 are aproximativ 300 de angajați la nivel european în structurile sale.

 

Datorită angajamentului și sprijinului angajaților fabricii de panouri sandwich din Timișoara, pe parcursul procesului de achiziție, producția nu a fost afectată astfel fiind executate toate comenzile existente. Structurile de management au rămas neschimbate astfel asigurându-se relații stabile cu clienții și furnizorii existenți. Investiții în liniile de producție și modernizarea utilajelor de producție vor oferii o șansă spre dezvoltare atât pentru companiecât și pentru clienții existenți și viitori ai grupului.