E-PROFIL mobile - IMPRO

05 august 2014
E-PROFIL mobile - IMPRO

Acum câțiva ani, am fost primii în România care, am pus la dispoziţia dvs. sistemul pentru servicii cliențE-PROFIL.

Până în prezent, cei mai multi dintre dvs. folosesc în mod regulat această soluție apreciind, confortul și funcționalitatea, precum și economia de timp.

Acum, conform asteptarilor dumneavoastră, va fi pusă în funcțiune o nouă versiune a sistemului „E-PROFIL”( o noua prezentare a comenzilor, modul de contabilizare reconstruit, un aspect mult mai intuitiv, greşelile corectate și sugestii).

Platforma este, de asemenea, disponibilă pentru dispozitive mobile (tablete, smartphone-uri etc).

Noua aplicație se va folosi din plin de posibilităţile telefoanelor și ale sistemelor mobile.

Va avea aceeași funcționalitate ca și versiunea standard şi, va fi disponibilă pentru cele două sisteme de operare. Datorită aplicației  mobile puteți, printre altele, plasa o comandă,  sa faceti o calculație directă pentru client, puteți verifica starea comenzii, termenul de livrare, etc.

Ajunge doar să aveţi acces internet. 

 Pentru a afla mai multe și pentru a descărca aplicația, vă rugăm să faceți click pe unul dintre linkurile de mai jos:

E-PROFIL                                                               E-PROFIL mobile 

Vă reamintim că sistemul "E-PROFILE" asigură, printre altele, posibilitatea de a plasa comenzi actuale de control, de a efectua plăți, de a face evaluări. Cele mai multe campanii promoționale sunt disponibile numai prin intermediul aplicației.

Clienții care nu au acces la acest sistem, sunt rugaţi să contacteze reprezentantul de vânzări. Vom aprecia de asemenea, opiniile dvs. cu privire la funcționalitatea noii aplicatii.